2D & 3D illustraties

Spreek tot de verbeelding

Met een illustratie is het mogelijk om iets op een aansprekende en begrijpelijke manier verhelderen of beter te kunnen laten zien. Het kan gaan om een tekening, maar ook om een tot in detail uitgewerkte visualisatie. Van eenvoudig tot complex en van getekend tot niet van fotografie te onderscheiden. We tekenen in vectoren, schilderen met pixels of bouwen in 3D. Van modelleren en textureren tot belichten en renderen. Van heldere handleidingen tot fotorealistische productvisualisatie. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig als het om 2D en 3D illustraties gaat. 

Als iets niet te fotograferen is,  bieden illustraties een goed alternatief. Door overbodige details achterwege te laten, wordt de kern van een onderwerp in een oogopslag duidelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld met een exploded-view de werking van apparaten laten zien. Of fantasievolle karakters bedenken die het verhaal van de klant tot leven brengen.

2D en 3D illustraties Een heldere illustratie nodig voor uw website, of de website van een klant? Wij maken strakke illustraties die perfect passen binnen uw huisstijl.
2D EN 3D ILLUSTRATIES