Wij zijn de makers van webcontent

De mensen van de Webcontentfabriek bedenken, maken en creëren digitale middelen met een meerwaarde: bewegend beeld, geanimeerd, geïllustreerd, pakkende foto’s en teksten. We maken websites aantrekkelijk, zodat mensen ze graag bezoeken en er veel tijd op doorbrengen. Dat doen we met passie, vakkennis en creativiteit. We werken flexibel en pragmatisch en maken binnen vrijwel ieder budget meer mogelijk.

VOOR WIE WERKEN WIJ?

Reclame- en communicatiebureaus, webbouwers en internetmarketingbureaus helpen organisaties doelen te bereiken door het maken van plannen, het bedenken van concepten of het verzorgen van de technische realisatie. Wij ondersteunen deze bureaus door de productie van content uit handen te nemen, want je kunt immers niet alles zelf. Onze tarieven zijn geschikt voor bureaus en webbouwers. We zijn 100% discreet, maar levering rechtstreeks aan bedrijven is ook mogelijk. 

HOE DOEN WE DAT?

De technische realisatie van websites, het programmeren en het ontwikkelen van contentstrategie of SEO en SEA campagnes worden vaak buiten onze webcontentfabriek gemaakt. Na het kiezen van de middelen en de kanalen, al dan niet in samenspraak met ons, start ons werk: het uitwerken van de ideeën, de creatie en de productie met visie op de boodschap en de beleving.

WAT MAAKT ONZE FABRIEK?

Wij maken goede webcontent. Eenvoudig gezegd: tekst en beeld, zoals foto’s, illustratie, animaties, video’s en infographics. Content die de bezoekers van websites boeit en bindt, want creatieve content communiceert beter. Het ondersteunt linkbuilding, inspireert, informeert, overtuigt en biedt mogelijkheid tot dialoog. Wat je ook nodig hebt: wij maken het!