Digitale magazines

Maak het van nu

Met een periodieke publicatie kun je regelmatig contact leggen met je doelgroepen. Zo blijf je in contact en benut je de mogelijkheid om hen te inspireren of je producten en diensten aan te bieden. De meeste digitale magazines zijn gericht op het versterken van de merkbekendheid en imago. Er is veel mogelijk doordat visuals, tekst en multimedia gecombineerd worden.

In de basis lijkt een digitaal magazine op een papieren magazine, maar digitaal is zoveel meer mogelijk. We kunnen een bestaande PDF bestanden omzetten in bladerbare PDF’s, waarbij je met de muis of aanraking de pagina’s kan omslaan. Maar het is ook mogelijk om een volledig virtueel tijdschrift te maken in de vorm van een speciale responsive website of app, waarbij de mogelijkheden van het device waarop het magazine wordt bekeken optimaal worden benut. Door een aantrekkelijke vormgeving te combineren met een navigatie, gaat de aandacht volledig naar de inhoud.

Digitale magazines Of het nu gaat om een bladerbare PDF, of een responsive geprogrammeerde online brochure. Er is bij ons veel mogelijk.
DIGITALE MAGAZINES